Llistat de guanyadors a les diferents categories.

06 de setembre del 2011
Moment de la sortida de la travessia al Pantà de Sau.
Moment de la sortida de la travessia al Pantà de Sau. | CNVic - Etb
Moment de la sortida de la travessia al Pantà de Sau. Foto: CNVic - Etb

El passat diumenge passat, dia 4 de setembre, es va celebrar la 28a edició de la Travessia nedant al pantà de Sau. A la prova, hi van participar 270 nedadors de diferents punts de la geografia catalana. El número d’inscrits és el segon més alt des de la reedició de la prova l’any 1998, tot i que lleugerament inferior a la de l’any passat.

Un cop fetes les acreditacions, al voltant de les 11 del matí es va donar la sortida a la prova de 1.000 metres, reservada a les categories menor i màster. La cursa la va guanyar la nedadora del NC Torelló Elisabet Fernández, amb un temps de 13’56’’. En homes,  el guanyador fou Alejandro Flores, del CN Barcelona, amb un temps de 14’11’’. En la categoria menor, el guanyador masculí fou Fran Torvisco, del NC Torelló, amb un temps de 15’15’’. La vencedora femenina va ser Paula López, del CN Terrassa.

Al voltant de les 12, es va donar la sortida a la travessia llarga, de 2.500 metres, per a les categories Infantil, Júnior i Absoluta. El guanyador de la prova va ser Jordi Bosch, del CN Badalona, amb un temps de 31’13’’, millor nedador de la categoria absoluta. La millor nedadora d’aquesta categoria va ser Anna Auberni, del CE Natació Balaguer, amb 34’04’’. La millor dona va ser però la Júnior Aida Bertran, del CE Mediterrani, amb un temps de 32’11’’. El guanyador en categoria infantil va ser Marc Ponce, del CN Badalona, amb un temps de 35’06’’. Els nedadors del Club Natació Vic - Etb van aconseguir guanyar en categoria Infantil femení (Alícia Arribas, 37’56’’) i Júnior masculí (Julio Arribas, 32’00’’), i també van copar la segona i tercera posició en JúniormMasculí (Nil Novellas, 32’03’’, i Dante Maschio, 32’38’’).