Le Porc Gourmet demana obrir nou pous Santa Eugènia

L'escorxador preveu extreure un màxim 500.000 metres cúbics anuals

Q.S./Redacció
08 d'agost del 2011
576_1278325051LE_PORC_GOURMET
576_1278325051LE_PORC_GOURMET | Adrià Costa
La fàbrica de Le Porc Gourmet a Santa Eugènia de Berga. Foto: Adrià Costa

L'Agència Catalana de l'Aigua ha obert el període d'al·legacions a la petició de l'escorxador industrial Le Porc Gourmet, SAU, de Santa Eugènia de Berga d'obrir nou pous d'aigua per a ús industrial. Segons l'anunci publicat al Diari Oficial de la Generalitat, l'empresa ha sol·licitat la concessió d'un aprofitament d'aigües subterrànies dins el terme municipal de Santa Eugènia, amb un volum màxim anual de 500.000 m3 que representa un cabal mitjà equivalent de 15,85 l/s. Les al·legacions es poden presentar a partir d'aquest dilluns.