Casa Tarradellas celebra el seu 35è aniversari amb un acte «informal i íntim»

Uns 1.400 treballadors assisteixen a un sopar al recinte firal del Sucre.

Redacció osona.com
31 de juliol del 2011
El sopar de Casa Tarradellas es va fer al recinte firal del Sucre.
El sopar de Casa Tarradellas es va fer al recinte firal del Sucre. | Casa Tarradellas
El sopar de Casa Tarradellas es va fer al recinte firal del Sucre. Foto: Casa Tarradellas

Aquest divendres a la nit, dia 29 de juliol, Casa Tarradellas va celebrar el seu 35é aniversari “en un acte informal i íntim amb els seus treballadors”, segons una nota enviada per l’empresa. La festa va començar a les 8 de la tarda amb una recepció, per donar pas posteriorment a un sopar, a càrrec del restaurant Can Jubany, i un ball. El lloc escollit per acollir els gairebé 1.400 assistents va ser el recinte firal del Sucre de Vic.

“Aquesta celebració ha estat una manera distesa amb la qual la direcció de l’empresa ha volgut premiar i reconèixer la feina feta per cada un dels treballadors, que amb el seu esforç diari fa possible que es pugui elaborar cada dia els productes de l’emblemàtica marca”, explica el comunicat de premsa.

La celebració es va fer a rigorosa porta tancada. Un fotògraf d’Osona.com va intentar accedir al recinte firal per prendre algunes imatges però li va ser vetada l’entrada, cosa força sorprenent tractant-se d’un espai públic. A més, les reixes del pati que dóna a la via pública -on va tenir lloc l'aperitiu previ al sopar-, van ser cobertes amb lones per impedir que des del carrer es pogués veure l'acte.
Arxivat a