Contes i música clouen el Festival d’Estiu de Sant Vicenç

L’acte es trasllada a l’església, a causa de la pluja.

Redacció osona.com
27 de juliol del 2011
La pluja ha obligat a cloure el Festival d'Estiu de Sant Vicenç de Torelló a l'església.
La pluja ha obligat a cloure el Festival d'Estiu de Sant Vicenç de Torelló a l'església. | Valdelges.net
La pluja ha obligat a cloure el Festival d'Estiu de Sant Vicenç de Torelló a l'església. Foto: Valdelges.net

Dimarts al vespre una cinquantena de persones han assistit al quart i darrer espectacle del Festival d’Estiu de Sant Vicenç de Torelló, aquesta vegada dedicat a la lectura de contes i l’audició de diverses peces musicals.

Es tractava de la lectura pública d’una selecció de nou relats procedents del taller d’escriptura realitzat recentment a Sant Vicenç. L’acte, conduït per Elisenda Queralt, professora del taller, ha comptat amb la participació com a lectors  dels mateixos autors i de diversos  voluntaris.

La part musical ha estat realitzada per Noemí Howroyd, teclat i flauta travessera,  i Judit  Delanuza, flauta travessera, que han interpretat peces de Corelli, Mozart i els Beatles entre d’altres.

L’espectacle, que en principi s’havia de celebrar a la plaça de l’església, s’ha acabat realitzant, a causa de la pluja, a l’interior del marc incomparable de la mateixa església de Sant Vicenç. 

L'acte ha estat organitzat per l'Agrupació Cultural de Sant Vicenç de Torelló, amb la col•laboració de l'Associació Mediambiental Vall del Ges.Net i de l'Ajuntament.

Veure programació del Festival d'Estiu (PDF)