Quatre joves de Taradell, Vic i Folgueroles moren en un accident a la C-17 a Orís

El sinistre ha obligat a tallar la carretera en sentit sud durant tres hores. Els cotxes s'han desviat per dins de Torelló.

Redacció osona.com
26 de juliol del 2011
accident mortal a la c-17 a Orís
accident mortal a la c-17 a Orís | Albert Alemany
Un dels vehicles involucrats a l'accident mortal a la C-17 a Orís Foto: Albert Alemany

Quatre joves de la comarca d'Osona han resultat morts en un accident entre dos vehicles que hi ha hagut aquest migdia, als volts de la 1, al pk 77 de la C-17, a l’alçada d’Orís, just al trencant de Borgonyà. També hi ha hagut un ferit greu.

Tres dels morts tenien 20 anys: Luis N.T. i Jonatan L.N., tots dos de Vic; i Aleix C.M., de Taradell. El darrer sinistrat és Yassin I. de 25 anys i veí de Folgueroles.

L'accident ha obligat a tallar la C-17 en sentit sud durant unes tres hores. També s'ha restringit un carril en sentit nord. Els vehicles s'han hagut de desviar per dins de Torelló. A hores d'ara ja s'ha restablert el trànsit en tots dos sentits de la marxa.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més de dotacions dels Mossos d'Esquadra. 

L'accident s'ha produït quan un turisme ha topat contra un altre turisme per darrera i l'ha fet bolcar. Quatre dels ocupants d'aquest darrer turisme han mort i un cinquè ha resultat ferit en estat molt crític i ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Pel que fa el conductor del turisme que els ha envestit, ha resultat il·lès. Aquest conductor ha estat sotmès a les proves d'alcoholèmia i ha donat negatiu.

 
Vídeo d'El 9 TV

L'accident ha obligat a tallar la C-17 en sentid sud. Foto: Albert Alemany

Al lloc dels fets s'hi han traslladat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat. Foto: Albert Alemany

La C-17 s'ha hagut de tallar a causa de l'accident. Foto: Albert Alemany

Els bombers, treballant al lloc de l'accident. Foto: Albert Alemany