A Torelló la lluna també s’uneix a la festa

El cartell de la festa major és d’Anna Dot.

Cartell de la festa major de Torelló 2011.
Cartell de la festa major de Torelló 2011. | Anna Dot
Redacció osona.com
24 de juliol del 2011
Dimecres vinent, el parc Vicenç Pujol acollirà el lliurament del premi del Concurs de Cartells de la festa major de Torelló. L’acte tindrà lloc just després del pregó de la festa major que faran els Deixebles de Sant Feliu, a partir de dos quarts de 9 del vespre. En l’edició d’aquest any del concurs, la guanyadora ha estat l’estudiant de Belles Arts torellonenca, Anna Dot Verdaguer, que ha presentat l’obra titulada “A Torelló la lluna també s’uneix a la festa”.

L’original d’aquesta obra, juntament amb el total d’11 obres presentades al concurs es podran veure en una exposició al Foyer del Teatre Cirvianum del 29 de juliol a l’1 d’agost. La inauguració serà el divendres 29 de juliol, a les 9 del vespre i la mostra romandrà oberta dissabte, 30 de juliol, de 7 a 9 del vespre; diumenge, 31 de juliol, i dilluns, 1 d’agost de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda.

El concurs de cartells de la festa major d’enguany és organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torelló i l’Escola d’Arts Plàstiques i atorga un únic premi de 300 euros i dues entrades per al Teatre Cirvianum per qualsevol de les obres de teatre que es porten a terme durant la festa major. La valoració de les obres ha anat a càrrec del professorat de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, la Regidoria de Cultura i la guanyadora del premi de l’any anterior.

Tota la informació de la festa major de Torelló

Arxivat a