Mia Carol guanya una cursa de resistència als Monegros

En la categoria de veterans. David Ferràndez, l’altre osonenc que hi participava, arriba quart.

Redacció osona.com
18 de juliol del 2011
Aquest passat dissabte, dia 16 de juliol, va tenir lloc la primera cursa de resistència en autosuficiència als Monegros, la Isostar Desert Marathon. La cursa va tenir representació osonenca, amb dos corredors de l'associació esportiva Diedre: Mia Carol  i David Ferràndez.

Es tractava de 110 quilòmetres pels Monegros, portant a sobre l'aigua i el menjar. La sortida va ser a les 12 del migdia i durant el dia es van registrar temperatures de més de 37ºC. Les deshidratacions van estar al ordre del dia ja que els corredors només tenien dos litres d'aigua a cada avituallament dels vuit que hi havia i s'havien d'administrar molt bé. La duresa de la cursa va quedar palesa amb la meitat dels corredors abandonant.

Finalment, Mia Carol va arribar quart  de la general i primer de la categoria de veterans amb un temps de gairebé 13 hores. David Ferràndez va quedar 12è a la general i quart a la categoria de veterans, amb un temps de 15 hores i 28 minuts.

Altes curses d'ultrafons realitzades pels mateixos atletes son la Transvulcània, Cavalls del vent  i La Costa Brava Extrem Running.