Arriba el Rodafolk

El Festival de música tradicional catalana de Roda de Ter consolida els quatre dies de programació.

Redacció osona.com
15 de juliol del 2011
Cercavila amb el grup Protons.
Cercavila amb el grup Protons. | Joan Parera
Actuació dels Astorets del Pirineu, l'any passat al Rodafolk. Foto: Joan Parera

Roda de Ter viu un any més pel Rodafolk, havent superat els 20 anys de la celebració del Festival de música tradicional catalana. Seguint la línia de l’any passat, són quatre, i no tres, els dies que el festival amenitza el poble de bona música i danses tradicionals. Enguany es compta, un cop més, amb la participació de les conegudes formacions valencianes Urbàlia Rurana i La Romàntica del Saladar, sobre les quals recaurà el gruix més important de la programació del festival.

Queda instaurat un dia més de festival. L’any passat en motiu del 20è aniversari, la comissió del Rodafolk va decidir allargar el festival un dia més i començar-lo el vespre del dijous amb l’activitat de Taverneta i ampliar així també els espais on es du a terme el festival. Va semblar doncs que el marge esquerre del Passeig del Ter és un lloc ideal per aplegar-se i gaudir de la música i la dansa, combinat amb la possibilitat de seure i sopar un entrepà o bé prendre alguna cosa amb companyia animada.

Enguany el Rodafolk té lloc del 14 al 17 de juliol i es compta amb les actuacions dels grups següents: Vicus, dijous 14 a dos quarts de 10 del vespre al marge esquerre del Passeig del Ter; Safolk, divendres 15 a les 10 del vespre a la Plaça Sant Sebastià; i Urbàlia Rurana i La Romàntica del Saladar, dissabte a partir de les 10 del vespre i diumenge, tant en la cercavila del matí com en el concert de cloenda a la Plaça Sant Sebastià a les 7 de la tarda.

En cas de pluja, els actes es fan a la Carpa, excepte la cercavila que s'anul•larà i el concert de cloenda que es farà al Teatre Eliseu.

Cartell del Rodafolk 2011

Programació del Rodafolk 2011




Galeries de fotos d'anys anteriors
- 2010
- 2009
- 2006


Arxivat a