La Cooperativa Plana de Vic vendrà productes de la Vall de Camprodon

Ambdues cooperatives signen un conveni de col·laboració.

El Ripollès.info
13 de juliol del 2011
Les cooperatives Plana de Vic i Vall de Camprodon han signat un conveni de col·laboració que suposarà, entre altres, que els productes de la vall es venguin a les botigues de la cooperativa osonenca. D'aquesta manera, a les botigues de Plana de Vic a Barcelona, Igualada, L'Atmella del Valès, Vic i Vilanova i la Geltrú es podran adquirir carn de poltre, formatges artesans, productes frescos de l'ànec, trumfes o carn de caça. La cooperativa Vall de Camprodon també oferirà estella forestal per a calderes de biomassa dels socis de la cooperativa vigatana.

Així mateix, els socis de les dues empreses podran accedir als serveis que ofereix cadascuna de les cooperatives i les dues entitats realitzaran accions de màrqueting i promoció conjunta dels productes i serveis.

El director general de Cooperativa Plana de Vic, Josep Erra, valora el conveni molt positivament perquè “més enllà de les sinergies de comercialització, potencia el desenvolupament rural i l’equilibri territorial, valoritzant la producció agrària dels productors”. Per la seva banda, la directora gerent de Cooperativa Vall de Camprodon, Eva Martínez-Picó destaca que el conveni “formalitza una relació que ha de ser model per al desenvolupament del sector primari català, actualment subjecte a grans amenaces i amb l’abisme obert de les reformes del 2013. La intercooperació serà una eina indispensable per aconseguir una major autonomia i fortalesa en el sector, més quan parlem d’economia agrària de muntanya, en explotacions petites i en extensiu; segurament, la més vulnerable.”
Arxivat a