Un agre retorn a ImpeVic

Xavier Mercadal és l’encarregat de desmantellar l’institut.

per Redacció osona.com, 1 de juliol de 2011 a les 18:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juliol de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nou equip de govern de Vic, format per ERC i CiU, ha decidit prescindir d’ImpeVic. Així, amb el nou cartipàs, les activitats que fins ara es gestionaven des d’aquest institut han quedat diluïdes en tres regidories diferents: Fires i Mercats passa a dependre d’alcaldia, amb Montse Rovira al capdavant; Promoció Econòmica també d’alcaldia, però amb Josep M. Arimany com a regidor; i Economia, o sigui, la clau de la caixa, es vincula a l’Àrea d’Economia i Serveis que dirigeix Toni Serrat.

El desmantellament d’ImpeVic es farà efectiu al llarg dels propers mesos. La direcció d’aquesta tasca és ingrata (inclou acomiadaments) i no la pot fer qualsevol persona. Per això, l’Ajuntament ha optat per enviar algú que conegui l’institut des de dins. Ni més ni menys que... Xavier Mercadal!


Mercadal va ser el gerent d’ImpeVic durant més de 20 anys. Va plegar a finals de 2008, després de l’entrada de Josep Burgaya com a president de l’ens. El món gira i gira...

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació