L'IES Vic fomenta l’emprenedoria entre els seus alumnes

Primera edició d’un original concurs.

Redacció osona.com
29 de juny del 2011
Foto de família dels guanyadors del concurs.
Foto de família dels guanyadors del concurs. | Ajuntament de Vic
Foto de família dels guanyadors del concurs. Foto: Ajuntament de Vic

Aquest dilluns, 27 de juny, va tenir lloc l’entrega de premis de la primera edició del Concurs d’Idees Emprenedores.  El concurs, organitzat per L’Institut d’Educació Secundària de Vic (IES Vic) amb el suport de l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic) de l’Ajuntament de Vic, va dirigit als estudiants dels diferents cicles formatius que tinguin un projecte emprenedor.

En l’edició d’enguany, Marc Vila ha estat el guanyador del Premi a la millor idea innovadora dotat amb 500 € amb el projecte Sweetdreams S.L., i l’Accèssit a la millor idea innovadora, dotat amb 150 €, ha estat per al projecte d’estalvi energètic amb integració d’un picaxe dels alumnes Arnau Molet i Xavi Juvanteny.

Per altra banda, el Premi al millor pla de viabilitat dotat amb 500 € ha estat per a Plicasec de les alumnes Miriam Algaba, Sara Huertas i Meritxell Novellas i l’Accèssit al millor pla de viabilitat dotat amb 150 € per al projecte i estudi d’una planta de compostatge de Pere Sala i Rafael Guerra. Finalment, el Premi al projecte més ben treballat dotat amb 200 € se l’ha endut Silvia Puig amb Xocoghana S.L.

El 1r Concurs d’Idees Emprenedores neix amb la ferma voluntat de fomentar el potencial creatiu i emprenedor dels joves estudiants de cicles formatius de grau superior que tenen projectes i idees innovadores i viables. L’objectiu per al proper curs és consolidar el concurs a nivell de l’institut com a mitjà innovador d’aprenentatge, i per fomentar l’esperit emprenedor entre els estudiants dels cicles formatius.
Arxivat a