Artur Mas inaugura avui el nou Esclat de Malla

El projecte ha suposat una inversió de 15 milions d’euros i la creació de 25 llocs de treball.

Redacció osona.com
28 de juny del 2011
El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà avui, dimarts 28 de juny, a les 17:30 hores, el nou hipermercat Esclat, de la cadena Bon Preu, al municipi de Malla. El cap del Govern serà rebut pel president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font. A l’acte assistiran, entre d’altres, l’alcalde de Malla, Lluís Muntal; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó; el secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i el director general de Comerç del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Josep Maria Recasens.
 
Després de descobrir una placa commemorativa, el president Mas farà un recorregut pel centre comercial. En acabar la visita, hi haurà parlaments del president i director general del Grup Bon Preu i del president de la Generalitat, que tancarà l’acte.
 
El nou centre comercial substitueix l’Esclat original, que va obrir les seves portes el 1990. Disposa de 5.000 metres quadrats de superfície de supermercat, 1.500 metres quadrats més de galeria comercial i altres 1.500 de magatzems. El nou hipermercat ha representat una inversió de 15 milions d’euros. Amb una plantilla de 90 persones, ha permès la creació de 25 nous llocs de treball. El Grup Bon Preu, creat el 1974, disposa en l’actualitat de 148 establiments arreu de Catalunya

Més informació del nou Esclat de Malla