Marina Gibaja i Ivan Dot guanyen el Campionat de Catalunya

En la categoria júniors, en la modalitat de parelles de Dansa.

Marina Gibaja i Ivan Dot.
Marina Gibaja i Ivan Dot. | CPA Tona
Redacció osona.com
20 de juny del 2011
Els patinadors del CPA Tona, Ivan Dot i Marina Gibaja, s’han proclamat campions de Catalunya júniors en la modalitat de parelles de Dansa. La competició s’ha celebrat al pavelló municipal d’esports de Lliçà de Vall.

La parella ha obtingut  notes per sobre de 8 en la Dansa Original i properes a 8 en la Dansa Obligatòria i Disc Lliure, la qual cosa els classifica pel Campionat d’Espanya que es farà a Llagostera el 15 i 16 de juliol. l’Ivan Dot també hi competirà en la modalitat de Figures Obligatòries ja que és l’actual campió de Barcelona.

En categoria sènior, Manel Pérez no ha pogut competir ja que s’està recuperant d’una lesió al lligament del genoll. Tot i no poder participar, té plaça garantida al Campionat d’Espanya que se celebrarà a Sant Feliu de Codines els dies 23 i 24 de Juliol ja que és el actual campió d’Europa i això li garanteix la plaça tot i no passar pel preliminar del Campionat Català.

Per la seva banda, Aleix Torres, també del CPA Tona, es va proclamar a Sant Feliu de Codines campió de Barcelona infantil en la modalitat de Figures obligatòries i cinquè en lliure.

En categoria femenina, competien per primera vegada tres patinadores del CPA Tona: Meritxell Pena i Rut Vilardell en la modalitat de Figures Obligatòries es van classificar 11a i 15a respectivament i en la modalitat de Lliure; i Anna Pujol va ser 28a d' entre més de 50 patinadores. Rut Vilardell, a més,  va assolir els mínims per participar en el de Catalunya.
Arxivat a