Vila d’Abadal anunciarà avui la composició del nou govern a la ciutat de Vic

Tot apunta cap a un pacte entre CiU i ERC. Solidaritat, convidat de pedra.

Redacció osona.com
08 de juny del 2011
Joan López i Josep Maria Vila d'Abadal, aquest matí al Parlament.
Joan López i Josep Maria Vila d'Abadal, aquest matí al Parlament. | Adrià Costa
Joan López i Josep Maria Vila d'Abadal es van reunir la setmana passada al Parlament. Foto: Adrià Costa

L’alcalde de Vic en funcions, Josep M. Vila d’Abadal, ha convocat una roda de premsa per a aquest dimecres el matí on informarà sobre el nou govern de la ciutat. L’acte tindrà lloc a les 11:00 hores.

Tot apunta que es formarà un govern entre CiU i ERC, amb 10 regidors. El PSC, la CUP, ICV-EUiA quedarien a l’oposició. L’incògnita d’última hora podria ser Solidaritat. Segons fonts de la formació, tant CiU com ERC veurien bé que el seu regidor, Iban Lapeira, entrés a l’equip de govern i així li han proposat. D’aquesta manera, hi hauria un govern amb majoria absoluta, 11 dels 21 regidors del consistori.

La decisió de SI ha quedat ajornada fins al dijous al vespre, ja que s’ha de ratificar en assemblea, al menys això és el que diu la formació independentista. L’anunci de la roda de premsa de Vila d’Abadal ha descol•locat els dirigents de SI, ja que sembla indicar que ERC i CiU haurien prescindit del seu suport. La resposta, demà el matí.


Contraprogramació?

L’anunci de la primera roda de premsa de Vila d’Abadal des de les eleccions del passat 22 de maig ha coincidit amb la primera roda de premsa del líder de l’oposició, Josep Anglada. El president de PxC ha convocat els mitjans de comunicació a la mateixa hora, a les 11 del matí, en un altre punt de la ciutat. Contraprogramació?
Arxivat a