Maribel Matas estén la mà a Miquel Arisa

La portaveu de CiU a Centelles analitza en un article els resultats del 22-M.

Redacció osona.com
07 de juny del 2011
Maribel Matas, candidat a l'alcaldia de Centelles.
Maribel Matas, candidat a l'alcaldia de Centelles. | CiU Centelle
Maribel Matas, candidat a l'alcaldia de Centelles. Foto: CiU Centelle


TREBALL I RESPONSABILITAT
Maribel Matas
Centelles


Primer de tot donar les gràcies a totes les persones que han dipositat la seva confiança en el nostre grup i en la meva persona com a cap de llista del projecte. També a aquelles que després del 22 de maig ens han donat suport i ànims. De nou, moltes gràcies a tots!

Haig de dir que hem treballat de valent en aquesta campanya. Sempre he dit que no volia fer previsions, però que el que si faria seria arribar últim dia sense tenir la sensació de haver deixat res per fer, com així ha estat. Tinc la tranquil•litat de la feina feta, altre cosa són els resultats; que considero que no son òptims, ja que hem perdut 13 vots en relació a les últimes municipals. Ei!, això no vol dir que estiguem ni desanimats ni tristos!

En política això pot passar, i a tots: per exemple, el Sr. Arisa, tot i la seva majoria, també pateix el desgast ja que perd força any rere any. La Sra. Falgueras, tot i la feina feta d’aquests quatre anys, ha aconseguit afegir quatre vots més i el Sr. Gòmez ha recollit la suma dels de la CUP i els d’esquerra. Per tant, tots plegats, hem de fer un anàlisi més enllà. El percentatge d’abstenció també ha pujat i l’interès dels vilatans per saber que passa (i que volen que passi en el futur) té un cert conformisme. Això si es preocupant.

Des de el grup de CiU de Centelles, seguirem treballant des de l’oposició, amb seriositat i ganes. Fer més amb menys recursos, complint la nostre obligació que és de controlar a l’equip de govern. Intentant portar a terme les propostes del nostre programa electoral i donar suport a les dels altres si ens sembla que són positives pel poble. Però no ens enganyem, per fer bé aquesta tasca en positiu necessitem també la mà estesa dels que manen. En els moments que ens trobem és vital sumar entre tots!

Qui em coneix sap que sóc una persona compromesa i em considero professional i consegüent amb les decisions preses. He decidit dedicar part del meu temps a treballar pel poble, i així ho penso fer amb la dedicació que calgui i espero que dins dels quatre anys, la gent de Centelles valori aquest compromís per considerar-me i donar-me un marge de suport més ampli.

Estic a la disposició de tothom, per tal d’escoltar, analitzar i intentar solucionar els problemes o gestions que els centellencs tinguin. Hem trobareu al vostre costat, no ho dubteu.
Arxivat a