Els gossos més bonics

Torna l’exposició canina a Vic. No hi faltaran les desfilades i la perruqueria.

Redacció osona.com
04 de juny del 2011
Un dels participants al XV Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, pentinant el seu gos.
Un dels participants al XV Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, pentinant el seu gos. | Xevi Mas
Un dels participants al XV Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, pentinant el seu gos. Foto: Xevi Mas

El recinte firal el Sucre de Vic acollirà el proper diumenge, 5 de juny, una nova edició de l’Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic. El concurs, puntuable pel campionat estatal, s’ha consolidat com un dels certàmens de bellesa canina més importants del país.

Els 700 gossos participants, classificats per races i edats i repartits entre vuit rings, passaran per diferents proves davant dels nou jutges internacionals que puntuaran la bellesa i l’actitud dels gossos. Els 20 participants seleccionats passaran a la gran final que se celebrarà a les 16:00 h. A més de les desfilades, els visitants també podran gaudir  de les sessions de preparació de perruqueria i maquillatge dels gossos que estaran exposats al públic.

Paral•lelament al concurs, durant tota la jornada es portaran a terme diverses activitats dirigides a tots els públics. Si el temps ho permet, a les 12:00 h del matí tindrà lloc la desfilada de moda canina a l’exterior del recinte on els assistents podran veure les últimes novetats en roba d’estiu per a mascotes. D’altra banda, a l’interior del recinte també es podran visitar els estands d’articles relacionats amb el món del gos.

L’exposició està organitzada per la Clínica Veterinària d’Osona i la Unió Cianòfila de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Vic i Unnim. El cost de l’entrada és 5 euros pels adults i de 3 euros pels nens.


Galeries de fotos d'edicions anteriors:
- Edició 2010 (Xevi Mas)
- Edició 2009 (Lurdes López)
- Edició 2008 (Josep Maria Costa)

Arxivat a