Èric Vila, nou alcalde de Seva

UM, PM-IS i la CUP pacten un equip de govern sense CiU, la formació que va guanyar les eleccions. Josep Palmarola deixa l'alcaldia després de 32 anys al càrrec.

Redacció osona.com
01 de juny del 2011
El nou alcalde de Seva serà Èric Vila, d'Unió Municipal (UM), una formació gestada al nucli de Sant Miquel de Balenyà. Finalment, tal com ja va anunciar Osona.com, UM, PM-IS i la CUP han arribat a un acord de govern per als propers quatre anys. Això significa que Josep Palmarola (CiU) deixarà l'alcaldia, després de 32 anys al càrrec.

Els resultats del 22-M a Seva van donar una aritmètica complexa, que permetia tot un seguit de combinacions. CiU va guanyar les eleccions, amb cinc regidors, però no va obtenir la majoria absoluta. Els tres grups de l'oposició sumen un regidor més, sis: UM té tres regidors; PM-IS, dos; i la CUP, un.

Resultats de les eleccions municipals a Seva




-------------
NOTA DE PREMSA


Els grups Unió Municipal (UM), Progrés Municipal Independents de Seva (PM-IS) i la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), que varen concórrer les eleccions municipals del 22 de maig pel municipi de Seva, han pactat un acord per governar a l'Ajuntament de Seva els pròxims quatre anys.

Després d'analitzar tots els resultats amb molts cura i sospesar totes les opcions possibles amb reunions reiterades amb les diferents forces, s'ha arribat a la conclusió que la bona entesa i la concordança en els diferents apartats dels programes electorals han estat les raons per unir-se i entrar a governar al nostre ajuntament, amb la seguretat de poder realitzar una bona tasca i poder representar i servir tots els veïns de Seva.