Manlleu talla la circulació de vehicles a la plaça Fra Bernadí

A causa de les obres de l’aparcament, que avancen al ritme previst. L'estructura del pàrquing ja està acabada i el forat tapat.

Redacció osona.com
29 de maig del 2011
La plaça Fra Bernadí, aquest dijous a la tarda.
La plaça Fra Bernadí, aquest dijous a la tarda. | Adrià Costa
La plaça Fra Bernadí, aquest dijous a la tarda. Foto: Adrià Costa

Les obres de la plaça Fra Bernadí de Manlleu estan avançant a bon ritme i s’està complint amb el termini d’obra. L’estructura de l’edifici de l’aparcament està finalitzada i el forat del nou aparcament de la plaça ja quedat totalment tapat.

És per això que, per poder continuar amb els treballs a la part sud de la plaça, el proper dilluns, dia 30 de maig, es tallarà totalment la circulació de vehicles al voltant de la plaça.

Tot i així, es permetrà el pas controlat dels vehicles que siguin necessaris per a l’abastament dels diversos establiments comercials o bars, però caldrà seguir les indicacions del personal de l’obra, ja que s’estarà dins d’una zona de treball.

El carrer Bisbe Morgades també es veurà afectat, ja que s’haurà de tancar el tram que va des del carrer de l’Horta d’en Font fins a la plaça per a realitzar les obres.

Pel que fa als vianants, es permetrà sense cap restricció el seu accés a tots els edificis i establiments de la plaça, tal i com s’ha anat fent fins a data d’avui.

Es preveu que en els propers dies s’iniciïn els treballs de les rampes d’accés des del carrer Mossèn Guardiet i també acabar de reomplir amb terra el perímetre de les parets laterals de l’aparcament soterrani i de la part central per anivellar-les.

Per altra banda, a la zona de les escales s’intensificarà el treball de la superfície una vegada s’acabin les diverses instal•lacions de sota. En tot moment es garantirà el pas peatonal de Dalt Vila fins a la plaça Fra Bernadí.


----------------
Galeries de fotos de les obres:

6 (març/maig 2011)

5 (febrer/març 2011)

4 (gener/febrer 2011)

3 (desembre 2010/gener 2011)

2 (octubre/novembre 2010)

1 (setembre/octubre 2010)

Recull de totes les notícies publicades del projecte, des de l'abril del 2007

Arxivat a