La 2a Trobada Empresarial se centra en el Brasil

Ramon Currius, Beth Codina i Josep M. Gomes explicaran les seves experiències en aquest país emergent.

Redacció osona.com
26 de maig del 2011
Sota el títol “Brasil, un país emergent i preparat per fer negocis”, el dijous, 2 de juny, tindrà lloc la 2a Trobada Empresarial. La jornada es desenvoluparà a l’auditori Marià Vila d’Abadal de l’edifici el Sucre de Vic. La Trobada se centrarà en temes relacionats amb les activitats de subcontractació des de Catalunya al Brasil, els costos logístics, les certificacions i les barreres d’entrada en aquest país emergent. Els empresaris Ramon Currius, Beth Codina i Josep M. Gomes parlaran de la indústria i d’experiències d’implantació en aquest país emergent.

 L’accés i el desenvolupament de les petites i mitjans empreses i d’aspectes relacionats amb les infraestructures; la producció, la venda, les tendències i els nivells salarials, són altres temes que s’hi tractaran i l’anàlisi dels diferents estats o regions en procés de desenvolupament econòmic i les diferents formes de col•laboració, negociació i venda són altres temes que s’hi tractaran.

La jornada començarà a les 9 delmatí,  amb la presentació d’un estudi sobre “La indústria a Brasil” a càrrec del responsable de Subcontractació Industrial del Servei de Suport Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep M. Gomes. Tot seguit, la consultora empresarial i directora general de Curtits Codina, Beth Codina i el gerent de Galib Brasil, Ramon Currius exposaran la seva experiència d’implantació al Brasil.
Les Trobades Empresarials estan organitzades per l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic), la Universitat de Vic (UVic), Unnim i la delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.

La inscripció és gratuït. Per més informació podeu consultar el web www.vicempren.cat o al telèfon 93 883 31 00.
Arxivat a