Concert del Quartet de corda Albéniz i el guitarrista Roger Tapias

Aquest divendres a Manlleu.

Redacció osona.com
25 de maig del 2011
Quartet de corda Albéniz.
Quartet de corda Albéniz.
Quartet de corda Albéniz.

Aquest divendres, dia 27 de maig, a les 10 del vespre, tindrà lloc a la Sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3) el concert “Boccherini: els quintets amb guitarra”, a càrrec del Quartet de corda Albéniz i el guitarrista Roger Tapias, dins la programació de l’edició 2011 del Cicle de Concerts de Manlleu.

Obres de Luigi Boccherini, Haydn, Vivaldi i Strauss, música fresca i agradable per quintet de corda, seran interpretades per uns músics amb llarga experiència en reconegudes formacions que han actuat en prestigiosos festivals d’arreu del món.

El Quartet està format per Victoria Fernández i Eszter Schütz, violins, Joan Freixa, viola, i François Ragot, violoncel.

Roger Tapias és músic, i actualment combina la tasca concertística amb la pedagògica com a professor de guitarra al Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona.

El Cicle de Concerts de Manlleu està organitzat per l’Associació Amics de la Música de Manlleu amb el suport de l’Àrea de Cultura de  l’Ajuntament.

Cartell del concert

Arxivat a