Casa Tarradellas, Millor Iniciativa Empresarial

El guardó el lliura El Periódico.

Redacció osona.com
25 de maig del 2011
Josep Terradelles, amb la seva esposa, ahir al vespre a Barcelona, recollint el guardó.
Josep Terradelles, amb la seva esposa, ahir al vespre a Barcelona, recollint el guardó. | El Periódico
Casa Tarradellas va recollir ahir a la nit, a la gala del Català de l’Any, la distinció que l’acredita com a Millor Iniciativa Empresarial 2010, un guardó que lliura El Periódico de Catalunya (foto, a la dreta / autor: El Periódico). El premi, que arriba a la seva trentena edició, ha estat concedit per un jurat

ACTA DEL JURAT

El Jurat decideix per consens proclamar Casa Tarradellas guanyadora del Premi a la Millor Iniciativa Empresarial 2010.
 
El Jurat valora la decidida aposta per la innovació tecnològica de Casa Tarradellas, l’últim exponent de la qual és la posada en marxa, el desembre de l’any passat,  d’un nou centre especialitzat en la investigació i producció en el camp de la farina. L’empresa ha destinat 15 milions d’euros a la construcció i equipament del nou centre, de 1.500 metres quadrats de planta. Aquesta instal.lació, situada a Gurb, on l’empresa té la seu central, se suma als sis punts productius agroalimentaris de què actualment disposa la companyia a la comarca d’Osona, on dona feina a 1.400 persones.  

Aquesta aposta per la innovació, tant en marca com en els processos productius, permet a Casa Tarradellas competir amb èxit en el difícil mercat agroalimentari. Amb una facturació de 630 milions d’euros l’any 2010 i un creixement del 8,6% respecte de l’exercici anterior, Casa Tarradellas és líder a Espanya en el sector de les pizzes refrigerades, categoria que la marca va crear l’any 1997 amb la creació de la primera pizza fresca del mercat. Fundada per la família Tarradellas, que manté íntegrament la propietat, Casa Tarradellas produeix 600.000 pizzes al dia.    

Reportatge publicat a El Periódico