Vic clou l’Escola de Pares i Mares

Aquest diumenge, amb una gimcana familiar de curiositats.

Redacció osona.com
24 de maig del 2011
El pròxim diumenge, dia 29 de maig, la ciutat de Vic acollirà la cloenda de l’Escola de Pares i Mares de Vic. Està organitzada per l’Ajuntament de Vic, les AMPA de les escoles de Vic i el programa Quedem d’Òmnium Cultural.

L’Escola de Pares i Mares de Vic és una iniciativa que tracta d’aglutinar tota l’oferta educativa i formativa dirigida als pares i mares dels infants i per tal de millorar l’educació dels fills a través de xerrades d’experts. Enguany el projecte arriba a la seva tercera edició.

Al llarg dels mesos de març, abril i maig s’ha programat un total de 25 activitats de temàtiques molt diverses i ha comptat amb un total de més 1.100  assistents.  Taules rodones, tallers, conferències, cinefòrum,... han estat algunes d’elles i s’ha tractat temes de sexualitat, de salut, d’alimentació, de noves tecnologies, de diversitat cultural, de límits, entre altres.

Finalment, el pròxim diumenge, dia 29 de maig tindrà lloc la cloenda de l’edició d’enguany amb una gimcana familiar, basada en les curiositats que té la ciutat de Vic. La gimcana consistirà en un itinerari ple de sorpreses pel centre històric de la Vic. L’activitat s’iniciarà a les 10:00 h a la plaça Catedral i està previst que duri aproximadament unes dues hores.

Durant la mateixa gimcana es comptarà amb la participació activa dels consellers i conselleres infantils que mostraran la tasca feta al llarg del curs.

Totes aquelles persones interessades en fer un grup i participar de la gimcana és necessari que facin la inscripció prèvia a través d’Òmnium Cultural Osona (Tel. 93 889 31  19 / 659 74 96 46 / [email protected]).
Arxivat a