Sou de Manlleu? Voleu deixar de fumar?

Activitat personalitzada, amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac.

Redacció osona.com
24 de maig del 2011
El dimarts 31 de maig, amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, Manlleu organitzarà una activitat per respondre de manera individual les demandes de la ciutadania de la capital del Ter sobre com deixar de fumar.

Els manlleuencs interessats a rebre assessorament personalitzat es podran adreçar de 10 a 13:30 hores i de 16 a 18 hores a l’espai que s’habilitarà a la plaça de Dalt Vila amb personal sanitari del CAP de Manlleu.

Els professionals sanitaris valoraran la dependència al tabac, els nivells de contaminació de les vies respiratòries (a través de la prova de coximetria) i la disposició per deixar de fumar de cada persona en concret. També es donarà informació general de la influència que té el tabaquisme actiu i el passiu sobre la salut de la ciutadania.

Aquesta activitat està organitzada per l’Àrea de Benestar Social, Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Manlleu i el CAP de Manlleu per donar assistència sanitària a les persones que volen deixar de fumar i fomentar accions preventives envers el tabaquisme, ja que sovint el procés de deixar de fumar no és fàcil i implica un canvi de conducta important de la persona fumadora i del seu entorn.

Per a més informació, visiteu...

El web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

L’espai S@lut de la Diputació de Barcelona

Arxivat a