La pluja no aigualeix una consolidada Fans Clàssic Manlleu

La fira ha reunit uns 180 vehicles d’època d’arreu de Catalunya.

Redacció osona.com
16 de maig del 2011
576_1305493112_Adria_Costa_039_La_Fans_Classic_Manlleu_2011
576_1305493112_Adria_Costa_039_La_Fans_Classic_Manlleu_2011 | Adrià Costa
Foto: Adrià Costa

La Fans Clàssic, que ha tingut lloc per primera vegada davant del Museu Industrial del Ter (MIT), ha reunit a Manlleu als amants del motor clàssic i es consolida com a l’esdeveniment màxim del motor d’època a Osona.

El dissabte a la tarda, malgrat la pluja, una vintena de vespes i vehicles antics varen participar en la gimcana, i un centenar de persones varen gaudir de la projecció de curtmetratges de vehicles antics que es va fer a l’Auditori Roca del Museu Industrial del Ter.

L’exhibició de grafits, el sopar, la festa retro i l’acampada es varen traslladar al pavelló de La Salle, per garantir que els amants del motor clàssic en gaudissin, malgrat la pluja.

L’activitat estrella de la Fans Clàssic ha estat la Ruta Toca Planxa, que ha reunit més de 180 vehicles d’època d’arreu de Catalunya. 100 vespes, 30 cabretes (2cv), 30 minis i 25 vehicles més fabricats abans de l’any 80 han pujat la Trona i han gaudit d’un pica pica a Sant Boi de Lluçanès, per baixar de nou cap a Manlleu i dinar en un entorn natural excepcional: el Passeig del Ter. Després de ser batejada i presentada oficialment, la Bambina de Manlleu, una vespa restaurada pels Amics del Motor Clàssic Manlleu, també ha participat en la ruta.

El concurs de dibuix, traslladat a diumenge al matí, ha comptat amb un centenar de participants i les famílies han pogut gaudir d’un matí de diumenge assolellat al passeig del Ter.

L’Ajuntament de Manlleu agraeix als màxims organitzadors de l’activitat, els Amics del Motor Clàssic Manlleu, als clubs  col•laboradors Colla 2CV Osona, United Mini Club i Club Mini Cooper, als Ajuntaments de Sant Boi de Lluçanès i de Gurb, i a tots els participants la seva col•laboració i suport, que han fet que la iniciativa hagi estat un èxit.

- Més informació, des del web de la Fans Clàssic


Galeries de fotos d'anys anteriors :
- La Fans Clàssic 2011 (Adrià Costa)
-Cabretes, Vespada i Fira Moto Auto Antic (Artesanàlia 2010) (Xevi Mas)
- Cabretes,  Vespada i Fira Moto Auto Antic (Artesanàlia 2009) (Adrià Costa)
- Fira Moto Auto Antic (Artesanàlia 2008) (Adrià Costa)
-Trobada de Cabretes (Artesanàlia 2007) (Adrià Costa)

Foto: Adrià Costa
Arxivat a