Marc Fontserè, «en estat de coma» per la votació del PSC a Madrid

Altres dirigents locals socialistes, com Josep Burgaya, també mostren la seva disconformitat vers els seus col•legues al Congrés.

Redacció osona.com
11 de maig del 2011
Els pronòstics s'han complert i finalment el PSC no s'ha atrevit a desvincular-se del PSOE i ha votat al Congrés de Diputats de Madrid en contra de la moció de CiU per reclamar el fons de competitivitat. La moció ha comptat amb els  vots de CiU, BNG, Esquerra i Iniciativa-EU, i també del Partit Popular. En contra han votat el PSC i UPD, mentre que el PNB s'ha abstingut. La moció ha estat tombada amb 161 vots a favor, 168 en contra i 10 abstencions.

La decisió no ha deixat indiferents a alguns representants locals del PSC a la comarca. El més explícit, Marc Fontserè, alcaldable socialista a Torelló, que en el seu Twitter ha deixat anar el següent tuit:  “Un amic em diu que el vot en contra de l’avançament ha enterrat al PSC. Al partit no ho sé, però jo estic en coma. Que algu m'animi!!!”

Un altre que ha deixat anar la seva discrepància ha estat Josep Burgaya, alcaldable del PSC a Vic. També ho ha fet via Twitter: “Lamento la imprevisió i la miopia política de la direcció del PSC que, una vegada més, s'ha deixat fer una fotografia no acceptable”

 

Més informació de la votació a Madrid 

Arxivat a