Un Fòrum Internacional del Formatge dóna el tret de sortida del Lactium

El certamen se celebra a Vic durant tot el cap de setmana.

Redacció osona.com
06 de maig del 2011
576_1272873871Lactium1
576_1272873871Lactium1 | Xevi Mas
Foto: Xevi Mas

Aquest  divendres, 6 de maig,  la sala de Coll i Bardolet de l’edifici el Sucre acull el 2n Fòrum Internacional del Formatge, que se celebrarà en el marc de la Fira Lactium, el món del formatge a Vic.

L’acte compta amb la presència de  professionals del sector vinguts de diferents punts Catalunya i de l’Estat espanyol, i també dels Estats Units i França. Entre aquests professionals destaca el president de La Guilde des Fromagers de França, Roland Barthélény; la directora de compres de Whole Food, Cathy Strange; l’editora en cap de Cheese Culture, Elaine Koshrova;  la representant de les botigues Brand Food referents als Estats Units, Angelica Intiriago; el representant de la distribuïdora JDY de formatges artesans catalans als Estats Units, Mathew P. Ronan i el representant de la distribuïdora Zingermans de formatges artesans espanyols als Estats Units, Aubrey Thomason.

Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat de crear una activitat professional dedicada al debat sobre el paper dels làctics artesans en la societat actual i, alhora, activar les relacions empresarials entre professionals del sector.

El Fòrum dóna el tret de sortida de la 3a edició de la Fira Lactium, el món del formatge a Vic organitzada per l’Institut Municipal de Promoció i Economia  de Vic (ImpeVic). El certament  tindrà lloc els propers dies 6, 7 i 8 de maig a la rambla del Passeig de Vic.

- Tota la informació de la Fira Lactium
- Més informació, des del web d’ImpeVic


Galeries de fotos:
- Fira Lactium (2010)
- 1r Fòrum del Formatge (2010)
- Fira Lactium (2009)

Fira Lactium Foto: Adrià Costa
Arxivat a