El conseller de Benestar i Família inaugura la Jornada del Voluntariat

L’activitat s’emmarca dins la Setmana de la Ciutadania de Vic.

per Redacció osona.com, 29 d'abril de 2011 a les 16:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Demà dissabte, dia 30 d’abril, tindrà lloc la inauguració de la 1a edició de la Jornada del Voluntariat de Vic que s’emmarca dins les activitats de la Setmana de la Ciutadania de Vic i que es farà al Seminari de Vic.  La iniciativa forma part de les celebracions de l’Any Europeu del Voluntariat i, en concret del Dia del Voluntariat. L’acte inaugural (09.30 h) estarà presidit pel conseller de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya,  Josep Ll. Cleries.

Aquesta iniciativa està dedicada a les persones que desinteressadament ofereixen el seu temps i la seva dedicació als altres i consistirà en presentacions, xerrades i una taula rodona al voltant de temes com “les noves formes de voluntariat”. Rosa M. Rubio, en representació de l’organització, ha animat a totes les persones a participar en aquesta activitat.

Aquesta jornada compta amb la col•laboració de Càritas Arxiprestal, ADFO, Creu Roja Osona i l’Associació Sant Tomàs –PARMO.

- Més informació de la Setmana de la Ciutadania

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació