Josep Garriga ja té el seu equip a punt a Tavèrnoles

Tavèrnoles Actiu incorpora un altre regidor d’ERC-AM, Josep Colomer.

Redacció osona.com
30 d'abril del 2011
576_1304085887Tavrnoles_Actiu_Municipals_22M_2011
576_1304085887Tavrnoles_Actiu_Municipals_22M_2011 | Tavèrnoles Actiu
Foto: Tavèrnoles Actiu

Josep Garriga, actual regidor d’Urbanisme per ERC-AM, ha creat un nou partit a Tavèrnoles, Tavèrnoles Actiu. La formació sorgeix del conflicte del POUM i es posiciona clarament en contra del pla urbanístic que han aprovat ERC i CiU, que pensa que s’hauria de reformar. La participació ciutadana és un altre dels eixos del programa electoral de Tavèrnoles actiu.

La formació ja té enllestida la candidatura, amb membres de diferents ideologies. Destaca la incorporació de Josep Colomer, actual regidor, també per ERC-AM:

---------------
NOTA DE PREMSA
Presentació de Tavèrnoles Actiu (TAV), el nou partit polític de Tavèrnoles


Sota les sigles de TAV hi trobem un grup de veïns de Tavèrnoles que han decidit iniciar un nou partit polític que aglutina persones de diferents ideologies polítiques, però que comparteixen un mateix model de poble.

Els antecedents de la creació d’aquest grup són fàcils d’explicar; a les anteriors eleccions (2007) tant CIU com ERC es van presentar amb un clar NO al polígon als seus programes electorals, amb aquest no, molts veïns deien NO a l’edificació, NO a la cultura del totxo i NO a l’especulació immobiliària. Ara, quatre anys més tard els dos grups han fet una aprovació inicial d’un POUM que requalifica 22,7 hectàrees (227.000m²) com a sòl urbanitzable destinat a equipaments (a la zona dels Plans de Can Riera), que planteja unes actuacions desmesurades al cas antic de Tavèrnoles, que no resol la situació dels veïns de la urbanització de Fussimanya i que no ha escoltat ni ha entrat a valorar uns resultats de les sessions de participació ciutadana molt contraris al document que s'ha aprovat.

TAV neix amb ganes de treballar per Tavèrnoles i aporta nous projectes de desenvolupament pensats explícitament pel municipi. “El nostre punt fort és l’equip de persones que som”. Dels set que van a la llista per TAV els números 1, 3 i 6 han estat ja regidors de l’Ajuntament, en Josep Garriga i en Josep Colomer en aquest últim mandat municipal i la Pilar Muntal en l’anterior. La resta de membres de l’equip són persones que en els últims quatre anys han col•laborat activament amb l’ajuntament formant part dels diferents grups de treball. Es combina experiència, ganes de treballar, feina ja feta i coneixements que aporta cada candidat en temes concrets. Cal destacar que la majoria de persones que formen el grup de TAV venen de formar part del grup d’ERC, però per desavinences en el model de poble desitjat han passat a formar el nou partit independent.

Destaquem del nostre programa: 

-          Un model de poble amb un desenvolupament territorial i urbanístic que respecti l'essència rural, agrícola i ramadera de Tavèrnoles

-          Un equip de persones avalat per la feina feta i amb ganes de continuar treballant per Tavèrnoles

-          Presentem un programa elaborat no només per els qui formem aquesta candidatura, si no per molts veïns que han assistit a les nostres trobades i ens han ajudat a fer propostes viables i atractives.

Els nostres valors? Objectius clars i un mètode de treball rigorós, participatiu i efi­cient.

Què ens diferencia dels altres? Som un equip que ens coneixem, portem temps treballant junts i funcionem com a tal.

CANDIDATURA A TAVÈRNOLES
TAVERNOLES ACTIU (TAV)


1. Sr. JOSEP GARRIGA COMAS
2. Sr. JOSÉ ANTONIO DE LA MORA COSTAS
3. Sra. MARIA PILAR MUNTAL PARÉS
4. Sra. NÚRIA SERRA PALAU
5. Sra. GEORGINA PÉREZ RIERA
6. Sr. JOSEP COLOMER COLOMER
7. Sr. SALVADOR PARRÓN CONUS

Suplents:
1. Sra. LAIA FEIXAS CODINACH
2. Sra. MARIA ROSA RAURICH VILA
3. Sra. NÚRIA GORCHS FONT
4. Sr. MARCO ANTONIO OMELLA SIESO
5. Sra. JUDIT FÀBREGAS MUNTAL
6. Sra. AINA FABREGÓ CABEZA
7. Sra. JOAQUIMA FEIXAS AULET
8. Sra. MONTSERRAT SUBIRANA CODINA
9. Sr. FRANCESC XAVIER DACHS COLOM