«I a ells, qui els multa?»

Una veïna de Torelló envia una “carta al director”, queixant-se de l’actuació de la policia local.

Redacció osona.com
27 d'abril del 2011
poli tore
poli tore | Isabel Orri
Un cotxe de la policia local de Torelló, aparcat a la Ronda del Puig, el passat dijous. Foto: Isabel Orri

CARTES AL DIRECTOR
I a ells, qui els multa Sra. Sala?

Isabel Orri

Dijous dia 20 a les 00:06, després de la final de la "Copa del Rey" a la Ronda del Puig de Torelló. Un cotxe de la policia municipal espera impacient que el Barça guanyi per poder aturar tots els cotxes que no fan el que ells creuen convenient.

Mala sort per als culers. Però bona sort per als ciutadans, que últimament estem perseguits per la policial local. Uns agents als quals podem enxampar fent les infraccions que ells mateixos multen.

I a ells què els hi passarà Sra. Sala? Suposo que res, ja que vostè també aparca malament.

Esperem tots els torellonecs que aquesta persecució s'acabi. No som delinqüents, intentem fer la vida quotidiana, però no ens deixeu. I no cal cap Pla de Barris. Ja pots escriure al web de l'Ajuntament que tant amablement ofereix un servei al ciutadà per denúncies al carrer. Si hi escrius, ningú et contesta. Fàcil, no?

I on és la policia quan hi han aldarulls? I quan entren a robar un dia sí i altre també? Ja li diré jo: posant multes.

Gracies Sra. Sala. Espero i confio que la propera legislatura no hi sigui i que després pagui les multes que fins ara no ha pagat. I que la policia estigui el servei del poble.

P.D. A  la foto es veu que el cotxe està aparcat en la direcció contrària. Per tant, van haver de travessar la línia contínua. Quants torellonencs han multat per fer el mateix...
Arxivat a