La cantata infantil de Vic, avui a L’Atlàntida

Hi participaran més de 500 nens i nenes.

Redacció osona.com
29 d'abril del 2011
Un moment de la Cantata Infantil celebrada l'any 2009 a la plaça Major de vic.
Un moment de la Cantata Infantil celebrada l'any 2009 a la plaça Major de vic. | Adrià Costa
Un moment de la Cantata Infantil celebrada l'any 2009 a la plaça Major de vic. Foto: Adrià Costa

Aquest divendres, dia 29 d’abril al vespre, tindrà lloc la cantata infantil que se celebra cada dos anys a la ciutat de Vic i que enguany arriba a la seva quarta edició.  Aquest any, i com a novetat, es farà a la sala Ramon Montanyà de L’Atlàntida de Vic. Més de 500 nens i nenes de les escoles de primària de Vic interpretaran les cançons “El col•leccionista de músiques” amb dues sessions al mateix dia.

“El col•leccionista de músiques” està format per un repertori de 12 cançons que ha estat dirigit musicalment per Joan Godayol. La interpretació musical anirà a càrrec dels nens i nenes de 4rt, 5è i 6è de primària de les escoles Andersen, Doctor Joaquim Salarich, Escorial, Guillem de Mont-rodon-Sant Miquel, La Sínia, Pare Coll, Sagrat Cor, Sant Miquel dels Sants, Santa Caterina de Siena i l’escola Sentfores. La direcció dels cors vindrà de la mà de Sebastià Bardolet; amb la intervenció dels violinistes de l’Escola de Música de Vic; i amb els músics Joan Godayol, Marc Vernis i Marc Casas. També hi haurà la intervenció del narrador Josep Simon. L’autora del conte és Anna Obiols.

Destacar que l’espai escènic i les projeccions són obra dels alumnes del segon curs de l’Escola Superior de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic i les coreografies de l’Institut del Teatre de Vic.

Aquest any la cantata es farà en dues sessions, una primera a les 20:30 h i la segona i última a les 22:00 h. D’aquesta manera es dóna més cabuda d’assistents.


- Galeria de fotos de la cantata a la plaça Major (2009) (Adrià Costa)

Arxivat a