Pere Molist i Carles Mundó, tàndem d’ERC a Gurb

Els republicans es presenten a les eleccions amb una llista renovada.

per Redacció osona.com, 27 d'abril de 2011 a les 09:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'abril de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Foto de família de la candidatura d'ERC Gurb. Foto: ERC Gurb

La candidatura d’ERC a Gurb es presenta a les eleccions del 22 de maig amb un nou cap de cartell, Pere Molist, que fa tàndem electoral amb Carles Mundó, que havia encapçalat la candidatura en les dues darreres eleccions.


ERC a Gurb presenta una llista amb 21 persones independents. “És una llista amb experiència, perquè en llocs destacats hi ha persones que han estat regidores a l’Ajuntament en una o dues legislatures, però una bona part de la llista són cares noves que s’hi integren per primera vegada i  totes elles representen el conjunt de zones del municipi (Gurb, Granollers de la Plana, Sant Julià Sassorba i Vespella)”, diuen els republicans.

PERE MOLIST I BOVER. Nascut a Gurb, fill de pagès, coneix bé el sector agrícola i ramader. És enginyer tècnic agrícola, i n'exerceix en un empresa d'Osona que integra laboralment persones amb discapacitat. Abans d'això, ha estat coordinador de producció d'una empresa important del sector agroalimentari d’Osona.


LA LLISTA

1. Pere Molist i Bover

2. Carles Mundó i Blanch
3. Jaume Pou i Arumí
4. Eva Blancafort i Camps
5. Josep Casassas i Jordà
6. Josep Soler i Orra
7. Joan Amblàs i Corretja
8. Jordi Franquesa i Farrés
9. Montserrat Faro i Basco
10. Santi Bellver i Pastor
11. Ignasi Bosch i Solà
12. Josep Solé i Targarona
13. AnnaMarta Roca i Castellà
14. Ignasi Masramon i Molist
15. Anna Arumí i Casanovas
16. Pere Tona i Arqués
17. Bonaventura Homs i Pairó
18. Núria Molist i Bover
19. Alba Torreblanca i Pujol
20. Josep Aparicio i Codina
21. Ramon Vila i Llagostera

En aquestes eleccions ERC de Gurb ha elaborat el programa electoral amb la participació de la gent del poble. Durant dos mesos han visitat les cases del poble i han recollit 268 qüestionaris, valorant més de 20 propostes. Els eixos del programa són l’exigència d’una gestió eficient i austera dels recursos, els serveis a la gent gran, l’habitatge per a joves, la conservació del territori, l’extensió de la xarxa de fibra òptica i la renovació d’activitats culturals i de lleure.

Properament la formació donarà a conèixer les propostes concretes i els resultats de la valoració feta pels ciutadans.

 

Participació