Les cares de Solidaritat a Sant Julià de Vilatorta

Presentació de la candidatura, encapçalada per Lluís Vilalta.

Redacció osona.com
19 d'abril del 2011
Foto de famíla de Solidaritat a Sant Julià Vilatorta.
Foto de famíla de Solidaritat a Sant Julià Vilatorta. | Solidaritat
Foto de famíla de Solidaritat a Sant Julià Vilatorta. Foto: Solidaritat

El passat diumenge, dia  17 d'abril  a 2/4 d'1 del migdia, el Saló Catalunya de Sant Julià de Vilatorta va acollir la presentació de la candidatura de SI al municipi. Els parlaments van anar a càrrec de  Lluís Vilalta (candidat a Sant Julià) i Alfons López Tena ( diputat i secretari nacional de Política Institucional de SI).


-------------
NOTA DE PREMSA
SOLIDARITAT SANT JULIA


El passat diumenge`, dia 17 d’abril,  va tenir lloc al Saló Catalunya de Sant Julià de Vilatorta la presentació de la candidatura de Solidaritat Catalana per la Independència a les eleccions municipals del 22 de maig.
 
Els membres que formen la candidatura - Lluís Vilalta, Cinto Riba, Laia Carrera, Carles Castejon, Pilar Berga, Julià Casacuberta, Marta Codina, Roger Morral, Ramon Cunill, Jordi Solerdelcoll, Dolors Solano, Pere Albanell, David Terricabras i Josep Puigsech- van començar la presentació dient "que utilitzant els valors històrics del nostre poble: treball, humilitat, respecte competència i feina ben feta avançarem de forma col•lectiva com a país" i "junts amb l'experiència del avis i l'empenta del joves construirem aquest país en que tot està per fer i tot és possible".

Seguidament es van presentar tots els membres de la candidatura un a un definint-se com gent treballadora, honesta i compromesa amb el poble que gestionaran els recurs amb eficiència, un equip que vol donar un nou estil i aire fresc a l'Ajuntament. Van continuar el parlament parlant de les diferències culturals, idiomàtiques, socials i ideològiques entre Catalunya i Espanya, incidint en les influències que com a poble hem rebut des d'Europa i de l'espoli fiscal que pateix el nostre país. L'acte va continuar exposant  els aspectes claus de la candidatura: Independència, el model municipal català, l'impacte econòmic que reben els Ajuntaments, la participació ciutadana, el canvi de model polític actual la regeneració política i les propostes de SI sobre el model de poble, viure en benestar i gaudir i treballar en el municipi.
 
Finalment el diputat i secretari de política institucional de SI, Alfons Lopez Tena, va concloure l'acte explicant la tasca que porten a terme al Parlament, va detallar les contradiccions Independentistes dels diputats de CIU, també va explicar-nos les retallades que anirem patint com a conseqüència de l'expoli fiscal a que ens té sotmesos l'Estat espanyol. López Tena va concloure l'acte encoratjant-nos a participar en les properes eleccions municipals que han de servir per anar portant el nostre país cap al camí de la llibertat.
 
Durant l’acte es va projectar el video “imagina” i una selecció d’imatges del poble, amb fons musical de les sardanes “Sant Julià de Vilatorta” del mestre Manel Balasch i “Som Vilatortins” de Manel Sunyer i Cervian i Josep Sunyer.
 
Paral•lelament es va proposar als assistents a fer un viatge virtual pel poble mitjançant els sentits. Amb el tacte es podien descobrir diverses peces de terrissa, amb el gust es tastava l’aigua d’algunes fonts del municipi, amb l’olfacte es gaudia de les olors de les herbes remeires i aromàtiques de l’entorn, amb la vista es localitzaven elements arquitectònics d’algunes façanes que sovint passen desapercebuts, i l’oïda a l’interior del Saló Catalunya on la nombrosa concurrència havia escoltat els parlaments dels membres de la candidatura.


--------------------
CANDIDATURA SOLIDARITAT
SANT JULIÀ DE VILATORTA   
      
       
1    Sr.    LLUÍS VILALTA I VIVET
2    Sr.    JACINT RIBA I DODAS
3    Sra.    LAIA CARRERA I RIERA
4    Sr.    CARLES CASTEJON I ESPEJA
5    Sra.    MARIA PILAR BERGA I FAURIA
6    Sr.     JULIÀ CASACUBERTA I ZORRILLA
7    Sra.    MARTA CODINA I COLLELL
8   Sr.    ROGER MORRAL I PALACÍN
9    Sr.    RAMON CUNILL I VILALTA
10   Sr.    JORDI SOLERDELCOLL I ROMERO
11   Sra.    DOLORS SOLANO I PERICAY
       
Suplents
       
1    Sr.    PERE ALBANELL I POZO
2    Sr.    DAVID TERRICABRAS I GINEBRA
3    Sr.    JOSEP PUIGSECH CAPDEVILA