Xevi Vilaregut publica un recull de fotos de Les Masies de Roda

Com cada any per Sant Jordi, l’Ajuntament edita un llibre relacionat amb el municipi.

Redacció osona.com
18 d'abril del 2011
576_1303133258CRW_6149mr_presentaci_llibre_Xevi_Vilaregut
576_1303133258CRW_6149mr_presentaci_llibre_Xevi_Vilaregut | Xavier Sanfeliu
Acte de presentació del llibre. D'esquerra a dreta: el biolèg Jordi Baucells, l'alcalde Ramon Isern, i el fotògraf Xevi Vilaregut. Foto: Xavier Sanfeliu

Ja tenim la diada de Sant Jordi aquí. I com cada any, l’Ajuntament de les Masies de Roda ha publicat un llibre relacionat amb el municipi: “L’entorn, a les Masies de Roda”.

Es tracta d’un recull de fotografies que Xevi Vilaregut, reconegut fotògraf nascut a les Masies de Roda, ha anat realitzant durant 12 mesos. Ens fa recórrer, amb les seves fotos, el poble, amb imaginació i bellesa. Amb art.

S’ha fet arribar un exemplar del llibre, com cada any de forma gratuïta, a cada llar del municipi. També s’enviaran exemplars a les principals biblioteques d’Osona, centres escolars pròxims i entitats i associacions del poble. El llibre es troba ja a la venda a les principals llibreries de la comarca i a les oficines de l’Ajuntament.

La presentació del llibre es va fer dissabte, dia 16 d’abril, a les 19.00 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. L’acte va anar a càrrec de Jordi Baucells Colomer, biòleg, enginyer agrícola i coautor del llibre “Els ocells de les Masies de Roda” editat també per aquest Ajuntament.  

Foto: Xavier Sanfeliu