Xevi Vilaregut publica un recull de fotos de Les Masies de Roda

Com cada any per Sant Jordi, l’Ajuntament edita un llibre relacionat amb el municipi.

per Redacció osona.com , 18 d'abril de 2011 a les 15:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'abril de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Acte de presentació del llibre. D'esquerra a dreta: el biolèg Jordi Baucells, l'alcalde Ramon Isern, i el fotògraf Xevi Vilaregut. Foto: Xavier Sanfeliu

Ja tenim la diada de Sant Jordi aquí. I com cada any, l’Ajuntament de les Masies de Roda ha publicat un llibre relacionat amb el municipi: “L’entorn, a les Masies de Roda”.


Es tracta d’un recull de fotografies que Xevi Vilaregut, reconegut fotògraf nascut a les Masies de Roda, ha anat realitzant durant 12 mesos. Ens fa recórrer, amb les seves fotos, el poble, amb imaginació i bellesa. Amb art.

S’ha fet arribar un exemplar del llibre, com cada any de forma gratuïta, a cada llar del municipi. També s’enviaran exemplars a les principals biblioteques d’Osona, centres escolars pròxims i entitats i associacions del poble. El llibre es troba ja a la venda a les principals llibreries de la comarca i a les oficines de l’Ajuntament.


La presentació del llibre es va fer dissabte, dia 16 d’abril, a les 19.00 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. L’acte va anar a càrrec de Jordi Baucells Colomer, biòleg, enginyer agrícola i coautor del llibre “Els ocells de les Masies de Roda” editat també per aquest Ajuntament.  

Foto: Xavier Sanfeliu

 

Participació