Vols aprendre a escriure microrelats a Twitter?

Taller i concurs a Manlleu.

Redacció osona.com
16 d'abril del 2011
L’espai de formació i ocupació elCanal de Manlleu organitza el proper dilluns, 18 d’abril, a les 6 de la tarda, un taller de Twitter i un concurs de microrelats en el marc dels actes de Sant Jordi.

La formació és gratuïta i es farà al Punt TIC d’elCanal. En el taller se seguiran els comptes twitter d’escriptors, empresaris, llibreters o mitjans de comunicació per conèixer el funcionament bàsic del tuiteig i l’actualitat literària de la Diada d’aquest any. El taller també inclou un concurs de microrelats utilitzant la plataforma comunicativa de Twitter.

Els relats, en format de piulada, es difondran a través del twitter d’elCanal i de l’Oficina de Promoció Econòmica i es publicaran al bloc d’elCanal. Un jurat serà l’encarregat d’escollir els guanyadors, que rebran obsequis vinculats amb la literatura.

Aquesta és una de les sessions formatives que ofereix elCanal de Manlleu i que s’allargaran fins a finals d’any. El centre ofereix tallers i jornades gratuïtes, gairebé diàries i de dues hores de durada, vinculades a l’ús de les noves tecnologies en diferents àmbits com el laboral. ElCanal ha programat tallers i sessions formatives per facilitar la recerca de feina a través de xarxes socials professionals, la realització dels tràmits en línia o treballar en xarxa. Totes aquestes sessions es poden consultar a la xarxa a través del bloc d’elCanal de Manlleu, un canal de Facebook i l’usuari @elcanalpuntic a Twitter.

Més informació

Arxivat a