Josep Picó renova de dalt a baix la llista de Tona Futur

La candidatura presenta moltes cares noves.

Redacció osona.com
14 d'abril del 2011
Alguns dels representants de Tona Futur, ahir a la sala de plens. Al mig, Josep Picó.
Alguns dels representants de Tona Futur, ahir a la sala de plens. Al mig, Josep Picó. | Tona Futur
Alguns dels representants de Tona Futur, ahir a la sala de plens. Al mig, Josep Picó. Foto: Tona Futur

Tona Futur va presentar ahir dimecres, dia 13 d’abril, la seva candidatura a les eleccions municipals, que estarà encapçalada per l’exalcalde Josep Picó. A l’acte, que es va fer a la sala de plens de l’Ajuntament hi van assistir unes 200 persones.

La llista de Tona Futur es presenta renovada de dalt a baix, amb moltes cares noves i força jovent. Els quatre regidors que estan actualment al consistori han tingut sort diversa: continua Cristina Escrig, al número dos de la llista i es perfila com la mà dreta de Picó; Anna Prat cau fins a la setena posició i perilla la seva entrada a l’Ajuntament; i Xavier Sardà i Joan Rusiñol han decidit fer un pas enrere i donar pas a les noves generacions (estan situats en uns simbòlics 13è i 17è lloc respectivament).

Darrera d’Escrig, hi trobem incorporacions de pes: Ferran Garriga, un dels impulsors de Tona Decideix; Telma Cruzate, Miquel Cilleros i Oriol Baulenas. Finalment, no ha entrat a la llista l’exalcaldessa Antònia Serra, a qui se li va proposar. Sí que ho ha fet l’altre exalcalde de Tona Futur, Claudi Pagès, que anirà al lloc 23è.


CANDIDATURA DE TONA FUTUR
1. Josep Picó
2. Cristina Escrig
3. Ferran Garriga
4. Telma Cruzate
5. Miquel Cilleros
6. Oriol Baulenas
7. Anna Prat
8. David Serra
9. Lídia Raventós
10. Miquel Parareda
11. Ramon Aregall
12. Neus Aregall
13. Xavier Sardà
14. Loren Puig
15. Pep Morales
16. Dolors Bertran
17. Joan Rusiñol
18. Sandra Sardà
19. Enric López
20. Adam Sedó
21. Jordi Reche
22. Conxita Comerma
23. Claudi Pagès


--------------
NOTA DE PREMSA
TONA FUTUR
‘Amb aquesta llista no podia dir que no’


En primer lloc des de l´executiva de TF volem agrair el seu suport a les més de 200 persones que van assistir ahir a l´acte de presentació i recollida de signatures de Tona Futur.

Com a agrupació d´electors, sense cap tipus de vinculació amb cap partit polític, la nostra llista necessita ser avalada per més de 100 signatures cada cop que es presenta a les eleccions. Per tant tal i com va dir Xavier Sardà, actual regidor i portanveu de TF a l´Ajuntament de Tona ´gràcies a tots, perquè sense el vostre recolzament la llista no podria presentar-se´. Sardà que va ser el primer a intervenir va fer un agraïment als regidors que l´han acompanyat durant aquesta legislatura, a l´executiva i a tots els associats i simpatitzants de Tona Futur que han participat d´una forma o altre durant aquests 4 anys’.

Xavier Sardà va presentar Josep Picó com ‘l´alcalde que necessita Tona en aquests moments´.Va dir que ´és el millor candidat i ho ha demostrat amb les dues legislatures que ja ver ser alcalde i va governar amb austeritat, rigor, i treballant de valent pel poble´. Sardà va donar pas al nou candidat entre forts aplaudiments del públic que omplia la sala de plens de l´Ajuntament de gom a gom: ´Josep Picó, exalcalde de Tona i futur alcalde de Tona´.

Josep Picó va començar reivindicant la necessitat que hi hagi grups de persones independents que s´impliquin en la vida municipal. ´Ara més que mai, és necessari que la gent participi per millorar el poble´. L´exalcalde i candidat a l´alcaldia va dir que ´tot i el moment actual hi ha moltes coses a fer millorar la situació actual de Tona. Participació, ecologia i progés, els tres grans eixos que defineixen la filosofia de Tona Futur són ara fonamentals´. Picó es va mostrar molt il•lusionat per aquesta nova etapa a la que va dir que dedicaria les 24 hores del dia i moltes més.


Per què em presento, es va preguntar Josep Picó?

El nostre candidat va ser molt explícit: perquè ara puc dedicar-m´hi totalment, perquè crec que hi ha moltes coses per millorar Tona i perquè durant aquests quatre anys i concretament a les últimes assemblees i reunions que hem fet he vist que Tona Futur està més viu que mai. Que som molta gent que creu en tot el que ha fet i en el que pot fer TF.

A continuació Picó va presentar un per un els 23 candidats a la llista. Una llista que va dir que incloïa persones de diferents ideologies polítiques, entitats i edats,... Una llista que està feta al 50% amb associats de Tona Futur i el 50% amb noves incorporacions, perquè tal com professa el nostre nom sempre hem estat orientats al futur, i futur vol dir renovació. El nostre candidat també va voler destacar que s´havia apostat per posar en llocs destacats de la llista a persones molt joves.

Després d´acabar la presentació entre aplaudiments de tota la sala Picó va acabar dient: "Amb aquesta llista no podia dir que no!"
Arxivat a