Un monitor osonenc opta a un premi internacional de disseny

Redacció osona.com
13 d'abril del 2011
Un monitor de la marca Arthur Holm, de Sant Hipòlit de Voltregà, ha estat seleccionat per a la 34a edició internacional al millor disseny de producte dels Premis Delta. Les pantalles Dynamic d’Arthur Holm estan instal•lades a les sales de reunions més prestigioses dels 5 continents: al Senat de Mèxic, al World Economic Forum de Suïssa, al Consell de Ministres de Kuwait, al Ministeri de Defensa d’Alemanya…

La genialitat d’aquest disseny resideix en la seva simplicitat i elegància, dotant les sales de reunions amb l’última tecnologia que s’oculta a l’interior del mobiliari a través de la simple pulsació d’un botó o a través de control remot.

Superada ja la trentena de convocatòries, els Premis Delta són avui el millor referent al Sud d’Europa de l’estat del disseny industrial, gràcies al nivell i a la qualitat de les peces que, cada dos anys, opten a aconseguir el prestigiós Delta d’Or o algun Delta de Plata atorgat per un jurat d’experts i professionals. Max Bill, Javier Carbajal, Franco Albini, Ettore Sottsass, Gae Aulenti, Jean Baudrillard, Alvaro Siza, Rafael Moneo, Gui Bonsiepe, Antonio Fernández Alba, Dieter Rams, Alessandro Mendini i Ingo Maurer són alguns dels noms que han passat pel jurat dels Delta.

En l’extensa llista de guardonats d’aquestes trenta edicions, s’hi troben noms de professionals i creacions com Miguel Milá i la làmpada de peu de TMC; André Ricard i el cendrer  Copenhaguen; Leopoldo Milá i la motocicleta Cota 247, o Òscar Tusquets i Lluís Clotet i l’estant Hialina.

L’objectiu dels premis Delta és promoure el reconeixement públic d’aquells productes que destaquen pel seu caràcter innovador, per la renovació conceptual que demostri la seva creació, per la resposta social que puguin tenir i per la seva adequació medi ambiental, així com per la seva elaboració formal i la seva qualitat de fabricació.