El col•lectiu gai, lèsbic, bisexual i transsexual demana als partits que es mullin

L’associació Talcomsom els demana que expliquin les seves propostes en defensa i visualització dels seus drets.

Redacció osona.com
13 d'abril del 2011
L’associació LGTB Talcomsom ha fet arribar a les diferents formacions polítiques d'Osona (Convergència Democràtica de Catalunya, Unió Democràtica de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Partit dels Socialistes de Catalunya, Iniciativa per Catalunya Verds, Candidatura d’Unitat Popular i Partit Popular) una carta en què demana quines propostes i quins aspectes plantegen dins el seu programa electoral de cara a les eleccions del proper 22 de maig en la defensa i visualització dels drets del col•lectiu gai, lèsbic, bisexual i transsexual.

 “La informació que els partits polítics ens facin arribar es publicarà a la pàgina web de l’entitat per tal que els nostres socis i simpatitzants ho puguin tenir en compte a l'hora d'emetre el seu vot en el seu municipi. A la carta també es fa menció de que estem oberts a mantenir una reunió amb la formació política que ho desitgi per tal d'intercanviar idees i punts de vista”, expliquen des de l’associació en una nota.

Talcomsom és una entitat de recent creació que pretén ajudar a normalitzar la vida de gais, lesbianes, bisexuals i transexuals a les comarques del centre de Catalunya.