El Congrés Europorc, a punt

Enguany, el certamen se celebra la mateixa setmana del Mercat del Ram.

Redacció osona.com
12 d'abril del 2011
Aquest dimecres, 13 d’abril a les 17:00 h es portarà a terme la inauguració de la 10a edició del Congrés Europorc a l’auditori Marià Vila d’Abadal, a l’edifici el Sucre de Vic.

L’acte serà presidit pel president de l’ImpeVic i segon tinent d’alcalde,  Josep Burgaya, i del director general d’Agricultura i Ramaderia del DAAM, Miquel Molins, i també comptarà amb les intervencions del president del Consell Territorial d’Unnim a Manlleu, Joan Contijoch,  i del director de l’Àrea d’Internacionalització Empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep M. Cervera.

El programa del Congrés està organitzat en quatre grans blocs temàtics sobre les energies renovables, el comerç mundial i les perspectives de futur pel sector porcí, la política agrària i la problemàtica de la salmonel•la. Les conferències i ponències  tindran lloc a l’edifici el Sucre de  Vic des demà al matí i fins dijous, dia 14, a la tarda.

El Congrés Europorc està organitzat per l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic), Unnim, la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona a Osona  i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat de Catalunya.

Presentació del Congrés Europorc 2011

Programa d’activitats

Més informació, des del web d’ImpeVic







Galeries de fotos:
- 2010
- 2009

Arxivat a