L’IES Vic impulsa el 1r Concurs d’Idees Emprenedores

L’institut té la col•laboració de l’ImpeVic.

Redacció osona.com
09 d'abril del 2011
L’Institut d’Educació Secundària de Vic (IES Vic) ha convocat el 1r Concurs d’Idees Emprenedores dirigit als seus estudiants de cicles formatius. En total, s’hi han presentat nou projectes de la mà de nou grups d’alumnes. El pròxim mes de juny, els participants hauran d’entregar un estudi amb el projecte desenvolupat i serà avaluat per un jurat format per docents de l’IES Vic, professionals de l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic) i empresaris de la comarca.

El concurs consta de tres categories: Premi a la millor idea innovadora i Premi al millor Pla de viabilitat dotats amb 500 € cadascun i d’un accèssit de 150 €, i Premi al projecte més ben treballat dotat amb 200 euros.

Aquest dimecres, 6 d’abril al matí, es van fer dos cursos d’assessorament i gestió empresarial adreçat als participants del concurs i a càrrec de l’ImpeVic. L’objectiu d’aquestes sessions és donar les eines necessàries per afrontar un projecte empresarial; com fer un estudi de viabilitat, un pla d’empresa i un autodiagnosi per saber si els estudiants compleixen el perfil d’emprenedor.

El 1r Concurs d’Idees Emprenedores neix amb la ferma voluntat de fomentar el potencial creatiu i emprenedor dels joves estudiants de cicles formatius de grau superior que tenen projectes i idees innovadores i viables.
 
El concurs està organitzat per l’IES Vic amb la col•laboració de l’ImpeVic.
Arxivat a