Tres cuiners Michelin es posen als fogons de l’Escola d’Hostaleria

Nandu Jubany, Jordi Vilà i Carles Gaig cuinen a Tona alguns dels plats emblemàtics de les seves cartes.

Redacció osona.com
07 d'abril del 2011
Carles Gaig, aquest dimecres a la 1a Jornada de cuina d'autor de l'Aula d'Hostaleria d'Osona.
Carles Gaig, aquest dimecres a la 1a Jornada de cuina d'autor de l'Aula d'Hostaleria d'Osona. | Adrià Costa
Nandu Jubany, Carles Gaig i Jordi Vilà han estat les tres estrelles de la 1a jornada de cuina d'autor. Foto: Adrià Costa

L’Escola d’Hostaleria ha estat escenari aquest dimecres de la I Jornada de cuina d’autor. En aquesta activitat els alumnes de l’Escola han tingut ocasió de veure les evolucions als fogons de tres cuiners amb estrella Michelin: Nandu Jubany (Restaurant can Jubany), Jordi Vilà (Restaurant Alkimia) i Carles Gaig (Restaurant/Fonda Gaig).

La Jornada ha consistit en què cada cuiner cuinés alguns plats emblemàtics de la seva carta. Nandu Jubany ha començat amb uns pèsols a la brasa amb botifarra negra i cansalada. Jordi Vilà ha cuinat sopa de fideus a les cinc espècies entre d’altres i finalment  Carles Gaig ha apostat per plat de cuina més tradicional, com la brandada de bacallà o l’”steak” tàtar.

Els alumnes  han mostrat el seu interès durant tota la jornada preguntant i tastant els diferents plats dels cuiners.

La jornada ha acabat amb un dinar on estaven convocats tots els mitjans de comunicació juntament amb els cuiners.

L’èxit d’aquesta experiència farà repetir l’experiència en un futur proper.

Carles Gaig, aquest dimecres a la 1a Jornada de cuina d'autor de l'Aula d'Hostaleria d'Osona. Foto: Adrià Costa
Arxivat a