Marc Fontserè mostra les seves prioritats per a Torelló

Els eixos del programa de l’alcaldable del PSC seran l’educació, la seguretat, la gent gran i el benestar social, la gestió de la crisi i la millora dels espais públics.

Redacció osona.com
05 d'abril del 2011
Marc Fontserè.
Marc Fontserè. | Adrià Costa
Fontserè va presentar les línies estratègiques del projecte. Foto: Adrià Costa

Ahir a la les 7 de la tarda va portar-se a terme a la Sala d’Actes de la Cooperativa de Torelló la presentació de Marc Fontserè com a cap de llista del grup del PSC-PM de Torelló, en un senzill acte obert a militants i simpatitzats del grup.

La presentació va anar a càrrec de Joan Aliguer i Carrera, destacat empresari local, que va destacar entre d’altres “la necessitat de recuperar els valors d’esforç, d’innovació, de risc.. tan catalans i que sembla que hagin caigut en el desús”, segons una nota de la formació.

També va intervenir en Miquel Franch, alcalde de Torelló, donant la benvinguda a en Marc i destacant la feina feta durant aquests últims vuit anys, posant com a exemple la gestió de la crisi generada pel  incendi de la factoria de Covit aquest passat setembre.

Finalment, Marc Fontserè es va presentar davant de l’audiència amb tres grans blocs. El primer bloc va expressar la feina feta durant els anys que ha estat a l’Ajuntament, en el segon va explicar breument la seva vida com a torellonenc, els seus orígens i com ha arribat a ser candidat a l’alcaldia.

Per acabar va fer un esbós de les prioritats, dels eixos programàtics, que guiaran el seu govern municipal en cas que el poble li faci confiança. Són els següents:

-    Educació
-    Seguretat
-    Gent gran i benestar social
-    Gestió de la crisi
-    Millora dels espais públics

En els propers dies es farà pública la llista que acompanyarà Fontserè a les eleccions municipals. De moment, només ha transcendit que Miquel Franch anirà en un lloc simbòlic, a les últimes posicions. També sembla que no entrarà a la candidatura l'exdiputada Flora Vilalta.

Foto: Adrià Costa

Foto: Adrià Costa

Marc Fontserè. Foto: Adrià Costa
Arxivat a