Gràcia Ferrer: «A la presentació d’Osona Impuls, vuit homes i cap dona. I tots del PSC»

Redacció osona.com
04 d'abril del 2011
Les eleccions municipals ja són a la cantonada i tothom ja esgarrapa. Encara que comparteixen seient al mateix equip de govern. Un petit exemple.

Fa uns dies es va presentar a bombo i plateret l’empresa Osona Impuls, que coordinarà la tasca de totes les oficines de promoció econòmica de la comarca. En la seva constitució hi han participat els ajuntaments de Vic, Manlleu, Torelló i Centelles, els Consorcis del Lluçanès i de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, i el Consell Comarcal. A la presentació, hi havia membres del PSC molt importants a la comarca: el president d’ImpeVic, Josep Burgaya; el president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa; el diputat  de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, Teo Romero...

En la mateixa presentació, Gràcia Ferrer, regidora d’ERC a l’Ajuntament de Vic (on comparteixen equip de govern amb el PSC), va fer una apreciació significativa al seu Twitter. Les seves paraules sobre qui hi havia a la taula no necessiten cap comentari: “Osona Impuls no és una empresa, serà una agència. A la taula, vuit homes i cap dona, i tots del PSC excepte un tècnic”.
Arxivat a