Un grup de viatgers sense bitllet fereix un revisor del tren a Vic

Redacció
03 d'abril del 2011
Un revisor de la Renfe va ser agredit ahir dissabte a Vic per un grup de viatgers quan els va demanar els bitllets. Segons sembla, es tractaria d'un grup format per entre deu i quinze persones que havien pujat a l'estació de Manlleu, presumptament sense bitllets. Quan el revisor els va demanar els tiquets van mirar de baixar del tren i tot seguit van agredir-lo violentament, causant-li una ferida oberta a la cara.

Segons ha afirmat Catalunya Ràdio a l'informatiu migdia d'avui diumenge, es tractaria de "magrebins", sense donar més detalls. D'altres mitjans públics, com el web 3cat4.cat no donen dades sobre la identitat del grup d'agressors. Els Mossos d'Esquadra de Vic estan investigant els fets i per ara no es té notícia que s´hagi practicat cap detenció.

Aquests fets van ocórrer just l'endemà que un vigilant de Renfe morís quan intentava reduir un viatger sense bitllet a Castelldefels, i poques hores després que uns altres viatgers sense bitllet haguessin pegat uns agents de policia de la Generalitat en un tren a Mataró. Aquests darrers van quedar en llibertat poques hores després.
Arxivat a