Fotos: la Fira VicSlot Clàssic es consolida com a punt de trobada del sector

Aficionats i professionals s'han reunit aquest diumenge a la plaça Major de Vic.

Redacció osona.com
28 de març del 2011
576_1301298123104_Fira__VicSlot_Clssic
576_1301298123104_Fira__VicSlot_Clssic | Josep Maria Costa
Foto: Josep Maria Costa

Aquest diumenge, dia 27 de març (de les 9 a les 14 h), s'ha celebrat a la plaça Major de Vic la cinquena edició la Fira VicSlot Clàssic, un certamen que ja s'ha consolidat com un dels referents del sector. A primera hora del matí va caure un petit ruixat que no va afectar massa el desenvolupament de la fira (les parades es van ficar sota les voltes).  .

Ramon Caserras, un dels organitzadors juntament amb ImpeVic, destaca que VicSlot Clàssic és “la fira de referència a nivell estatal” d’aquesta temàtica, i afegeix que  s’ha convertit en una “cita ineludible per l’aficionat de l’slot”. Aquest any hi han particiapat 80 expositors vinguts de tot Catalunya i de la resta de l’Estat Espanyol i també del Regne Unit.

Aquest any, la 5a edició de la Fira Vic Slot Clàssic ha apostat més que mai per la competició. A partir de les 12:00 h, s'ha disputat  una cursa d’exhibició de resistència d’slot organitzada per l’Associació d’Amics de l’Scalextric d’Osona, el Club AEO Sport.

Un circuit d’slot per als infants, la 2a Trobada de Vespes o la 4a Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics, amb una vuitantena de vehicles, han estat algunes de les altres activitats que es van programar.

Arran del gran èxit en l’edició anterior, enguany s'ha tornat a posar a la venda un cotxe slot commemoratiu de la fira, que només ha estat a la venda durant la jornada. El model escollit per aquesta ocasió era el Renault R8.

- Programa d’activitats
- Més informació, des del web d’ImpeVic

-----------------------
NOTA DE PREMSA
AJUNTAMENT DE VIC
Èxit de participació en la 5a Fira VicSlot Clàssic


- Una cinquantena d’expositors procedents de Catalunya, l’Estat espanyol i el Regne Unit van assistir a la fira

- 80 vehicles clàssics i 20 vespes van poder-se veure exposats a la plaça Major Vic

Malgrat la pluja de primera hora, ahir diumenge 28 de març la plaça Major de Vic va acollir una exitosa 5a edició de la fira VicSlot Clàssic. Durant tot el matí, professionals i aficionats de l’slot van participar a activitats tan diverses com un circuit d’slot per a infants, la 2a Trobada de Vespes o la 4a Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics.

La fira, organitzada per l’Institut Municipal de Promoció i Economia (ImpeVic) i el Club Amics dels Clàssics d’Osona (ACO), va comptar amb la participació d’una cinquantena d’expositors que van oferir material molt divers i on el producte estrella va ser el cotxe slot commemoratiu de la fira, el Renault R8, presentat per U32 hobbies, patrocinador oficial de la fira. Els visitants també van poder conèixer de ben a prop els diferents models dels 80 cotxes clàssics i les 20 vespes exposats a la plaça Major.

Aquest any, la fira ha apostat més que mai per la competició. Quatre equips formats per dues persones cadascun, van participar a la Cursa d’exhibició de resistència d’slot organitzada per l’Associació d’Amics de l’Scalextric d’Osona i el Club AEO Sport. La curs, que va tenir una durada de dues hores, es va fer en un circuit dissenyat expressament per l’ocasió. Els vigatans Josep Bardolet i Israel Tàpia van ser els guanyadors amb  501 voltes, seguits de Xevi Gurt i Ramon Rafel amb 496. El tercer lloc, va ser per Carles Perelló i Josep Gómez amb 433 voltes i, finalment, Manel Quero i Joan Grandes amb 419 voltes van ocupar el quart lloc.

-----------------------
Galeries de fotos :
-2011 (Josep Maria Costa)
- 2010 (Josep Maria Costa)
- 2009 (Josep Maria Costa)
- 2007 (Toni Cantizano)

4a Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics Foto: Josep Maria Costa
Arxivat a