El ple de Centelles, marcat per la sentència del TSJC

CiU reclama a l’alcalde, Miquel Arisa, que cobreixi els costos judicials.

Toni Carrasco
25 de març del 2011
El ple de l'Ajuntament de Centelles, ahir. El segon per l'esquerra és Miquel Matavaques (CiU). Al fons, a la dreta, l'alcalde Miquel Arisa (PSC).
El ple de l'Ajuntament de Centelles, ahir. El segon per l'esquerra és Miquel Matavaques (CiU). Al fons, a la dreta, l'alcalde Miquel Arisa (PSC). | Toni Carrasco
El ple de l'Ajuntament de Centelles, ahir. El segon per l'esquerra és Miquel Matavaques (CiU). Al fons, a la dreta, l'alcalde Miquel Arisa (PSC). Foto: Toni Carrasco

Ahir dijous al vespre va tenir lloc un ple extraordinari a l’Ajuntament de Centelles. La sessió va estar marcada per la sentència del TSJC (Tribunal Superior de Justícia de Catalunya) sobre la reparcel•lació d'uns terrenys al municipi que eren propietat de la mare de l'alcalde, Miquel Arisa (PSC).

Tot i no hi havia cap punt de l'ordre del dia en aquest sentit, el número dos feia referència a una modificació puntual del PGO (Pla General d'Ordenació) justament en aquesta zona. Va ser llavors quan l'alcalde i la oposició convergent van manifestar públicament les seves opinions.

D'una banda, Miquel Arisa va afirmar que acatava la sentència però no la compartia. Per l'altra, el portaveu de l’oposició, Miquel Matavaques (CiU), va reclamar que l’alcalde pagués el costos del procés judicial, que podrien pujar uns 10.000 euros. Arisa va respondre que la sentència no era contra la seva persona sinó "contra els drets de l'Ajuntament". Per a l'alcalde, "l'Ajuntament té molts plets i els guanya quasi bé tots, menys aquest".
Arxivat a