«El temps, que tot ho emmerda», de Jordi Caballeria

L'obra va rebre el XI premi Jaume Maspons i Safont. Avui es presenta a la llibreria la Tralla.

Redacció osona.com
25 de març del 2011
Avui divendres, dia 25 de març, es presentarà a la llibreria la Tralla de Vic el llibre "El temps, que tot ho emmerda" de Jordi Caballeria. L'acte anirà a càrrec de l'escriptora Marta Puig Vilardell i es farà a les 8 del vespre.

L’obra va rebre el passat 19 d'octubre el IX premi literari Jaume Maspons i Safont, que organitzen conjuntament la llibreria La Gralla, l’Associació Cultural de Granollers i El 9 Nou en memòria del periodista d’aquest diari, Jaume Maspons.

L’obra és un recull d’anècdotes de to agredolç, una mena de records autobiogràfics del
protagonista quan estudiava de nen a l’Escola Salesiana de Ripoll, a l’Institut Abat Oliba a Ripoll i finalment a la Universitat a Barcelona.

Del llibre, escollit guanyador entre un total de 28 obres presentades al certamen, el jurat en va destacar la qualitat de l’obra guanyadora i la notable habilitat narrativa de l'autor. El jurat va afirmar també que es llegeix amb molt de gust.

L’autor, Jordi Caballeria, traductor tècnic de professió, dirigeix una empresa de traducció
d’àmbit internacional a Sant Joan de les Abadesses. Apassionat de la física, l’escriptura i la interpretació de la vida en clau científica, intenta explicar fets de la infantesa, de l’adolescència, els fets quotidians i també fets inexplicables del món, amb una poderosa narrativa inexorable.

Apassionat també de les noves tecnologies és autor del bloc Time Changes Everything (que dóna títol a l’obra), que recull diversos fragments del llibre entre altres anotacions de temàtica diversa i variada actualitzat a diari.

Anar al web de la llibreria la Tralla

Arxivat a