Solidaritat reuneix els seus pesos pesats a Taradell

La formació presenta els candidats de les principals poblacions de la comarca.

per Redacció osona.com , 24 de març de 2011 a les 08:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els principals candidats de SI a la comarca d'Osona, a la foto de família. Foto: Adrià Costa

Aquest dimecres 23 de març, a les 8 del vespre, al  Centre Cultural de Can Costa i Font de Taradell, Solidaritat Catalana per la Independència ha presentat els caps de llistes per a les eleccions municipals dels principals municipis de la comarca.

L'acte ha estat presentat per el coordinador comarcal Jordi Brillas. Hi eren presents els següents candidats: Iban Lapeira candidat a l'Ajuntament de Vic; Miquel Aguilar, per  Sant Vicenç de Torelló; Cristina Herrera per Gurb; Lluís Vilalta per Sant Julià de Vilatorta; Concepció Baucells per Taradell; i Sergi Barragàn per Torelló.

S'ha destacat que Solidaritat  representa “una entrada d'aire fresc a la política, amb un missatge de regeneració democràtica, i amb l'objectiu de treballar per la gent i construir el nostre país des dels ajuntaments, amb força i il•lusió”. Solidaritat  vol treballar per canviar la manera de fer política: “Farem que l'administració sigui propera al ciutadà, amb transparència i fomentant la participació”, apunten en una nota de premsa.

“Som un partit jove que l'experiència ens ve del nostre treball diari en camps molt diferents, i això ens permet portar projectes nous que portarem a terme amb esforç i dedicació”, afegeix el comunicat.

Al final de l'acte hi ha hagut un col•loqui entre els assistents i els candidats dels diferents municipis.

Foto: Adrià Costa

 

Participació