Joan Carles Fuentes cau dels primers noms de la llista de PxC a Vic

Josep Paré, en canvi, repeteix com a número 4.

Redacció osona.com
24 de març del 2011
Els cinc primers noms de la candidatura de PxC a Vic són Josep Anglada, Marta Riera, Maria del Pilar Catalan, Josep Maria Paré i Cristina Gayoso.
Els cinc primers noms de la candidatura de PxC a Vic són Josep Anglada, Marta Riera, Maria del Pilar Catalan, Josep Maria Paré i Cristina Gayoso. | PxC
Els cinc primers noms de la candidatura de PxC a Vic són Josep Anglada, Marta Riera, Maria del Pilar Catalan, Josep Maria Paré i Cristina Gayoso. Foto: PxC

Plataforma per Catalunya (PxC) ha aprovat aquest dimecres la candidatura que el partit presentarà a les properes eleccions municipals a la ciutat de Vic i ha fet públics els cinc primers nomes de la llista. Es tracta d’una candidatura de renovació amb algunes cares noves respecte a la presentada l’any 2007.

Josep Anglada serà qui encapçalarà aquesta candidatura, el número 2 serà per a l’actual regidora Marta Riera, en el número 3 hi anirà Maria del Pilar Catalan, educadora social, Josep Maria Paré repetirà el lloc número 4, i el cinquè lloc serà per a Cristina Gayoso, infermera. La llista la tancarà Josep Maria Jordana.

En aquests primers llocs destaca l’absència de Joan Carles Fuentes, un dels regidors de PxC més actius durant els darrers quatre anys al consistori vigatà. En aquesta legislatura, la imatge pública de Fuentes ha estat marcada per la seva imputació (juntament amb Josep Anglada) per un delicte de provocació a la discriminació i a l'odi, per la distribució d’uns pamflets amb connotacions racistes.

Un altre decisió sorprenent del partit és la renovació de la confiança en Josep Maria Paré, que repeteix com a número 4. A diferència de Fuentes, Paré no ha estat gens actiu en aquesta legislatura i s’ha passat mesos i mesos al ple sense obrir la boca.
Arxivat a