La Fira VicSlot Clàssic tindrà 80 expositors de Catalunya, Espanya i el Regne Unit

Aficionats i professionals del sector tenen una cita aquest diumenge a la plaça Major.

Redacció osona.com
25 de març del 2011
Fira Vic Slot
Fira Vic Slot | Josep Maria Costa
Fira Vic Slot Foto: Josep Maria Costa

L’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic) ha presentat la 5a edició de la Fira VicSlot Clàssic aquest dimarts, 22 de març, a la sala Coll Bardolet de l’edifici el Sucre. L’acte ha anat a càrrec del  president de l’ImpeVic i segon tinent d’Alcalde, Josep Burgaya, juntament amb el coorganitzador de la Fira, Ramon Caserras  i el president del club Amics dels Clàssics d’Osona (ACO), Albert Teixidó.

Aquesta nova edició de la fira tindrà lloc aquest diumenge, 27 de març, des de les 9:00 h fins a les 14:00 h a la plaça Major. Josep Burgaya ha subratllat que “la fira ja ha esdevingut un clàssic” i ha agraït als organitzadors la seva col•laboració per “fer ciutat” amb un esdeveniment d’aquestes característiques que, alhora, promou l’activitat turística de Vic.

Seguint la mateixa línia, Ramon Caserras ha destacat que VicSlot Clàssic és “la fira de referència a nivell estatal” d’aquesta temàtica, i ha afegit que  s’ha convertit en una “cita ineludible per l’aficionat de l’slot”. Aquest any hi participaran 80 expositors vinguts de tot Catalunya i de la resta de l’Estat Espanyol i també del Regne Unit, els quals segons Caserras  són “els més espectaculars”. El coorganitzador també ha matisat que arran del gran nombre de sol•licituds que s’han rebut per participar a la Fira, alguns expositors han quedat fora per falta d’espai.

Aquest any, la 5a edició de la Fira Vic Slot Clàssic aposta més que mai per la competició. A partir de les 12:00 h al circuit, que hi haurà instal•lat a la plaça Major, s’hi disputarà una Cursa d’exhibició de resistència d’slot organitzada per l’Associació d’Amics de l’Scalextric d’Osona, el Club AEO Sport.

Un circuit d’slot per als infants, la 2a Trobada de Vespes o la 4a Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics són altres activitats programades. Tal com ha explicat Albert Teixidó “la ruta d’enguany transcorrerà per moltes localitats de la comarca” i, a més, posteriorment es podran veure exposats a la plaça Major.  El president d’ Amics dels Clàssics d’Osona (ACO) ha remarcat que entre els vehicles s’hi podran veure un Seat 850 i un Renault 8 Autocross, amb les preparacions i els trucatges d’època.

Arran del gran èxit en l’edició anterior, enguany es tornarà a posar a la venda un cotxe slot commemoratiu de la fira, que només estarà a la venda durant la jornada. El model escollit per aquesta ocasió és el Renault R8.

Tampoc hi faltarà el sorteig de diversos models d’slot de la marca Ninco, cedits per la mateixa empresa. Tothom qui vulgui participar-hi haurà d’omplir les butlletes que durant tot el matí es podran adquirir a la taula de l’organització, situada a la mateixa plaça Major

- Programa d’activitats
- Més informació, des del web d’ImpeVic

-----------------------
Galeries de fotos :
- 2010 (Josep Maria Costa)
- 2009 (Josep Maria Costa)
- 2007 (Toni Cantizano)

Arxivat a